ΤΟ ΜΠΑΡ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BOCADO

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ BOCADO

Μάθαμε να ζούμε σε έντονους ρυθμούς και να κατακτάμε κάθε τι ουσιαστικό, κάθε τι με νόημα. Αυτό ήταν και που μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε έναν πραγματικά ξεχωριστό χώρο. Εδώ, μπορείτε να συνδυάσετε το οικείο, φιλικό και καλαίσθητο περιβάλλον με την υπέροχη, ατμοσφαιρική μουσική, καθώς και τα πρωτότυπα εδέσματα και τις ποιοτικές γευστικές προτάσεις μας με τα εκλεκτά ελληνικά κρασιά της κάβας μας, όλα από μικρούς παραγωγούς. Ελάτε στο Bocado. Ταξιδέψτε σ’ έναν κόσμο δικό μας που δημιουργήσαμε... μόνο για εσάς! Καλώς ορίσατε στο Bocado!

Ο MASTER CHEF ΤΟΥ BOCADO

Οι γεύσεις που μπορείτε ν’ απολαύσετε μόνο στο Bocado έχουν την αποκλειστική φροντίδα και υπογραφή του master chef μας Daewan Jakir. Με πλούσια εμπειρία τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική τέχνη, προσφέρει στο μεσογειακό μενού του bocado τολμηρές gourmet δημιουργίες με γνώση και μαεστρία μόνο για την ικανοποίηση του δικού σας ουρανίσκου.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ PIZZA BOCADO

Η διαχρονική απόλαυση μιας χειροποίητης Pizza είναι κάτι στο οποίο λίγοι μπορούν ν’ αντισταθούν. Η φαντασία, η πείρα και η γνώση συναντιούνται σε κάθε Pizza Bocada, ζυμωμένη από τα «μαγικά» χέρια του καλού μας συνεργάτη Παναγιώτη Ζέριγγα. Πρωτότυποι συνδυασμοί, κλασικές γεύσεις και γαστρονομικές ανατροπές συναντιούνται στις πιο λαχταριστές Pizzas που μπορείτε να απολαύσετε, πάντοτε με τα πιο ποιοτικά και αγνά υλικά, αλλά και με τη συνοδεία ενός εκλεκτού κρασιού, ενός ποιοτικού ποτού, με τη δροσιά μιας μπύρας ή ενός αναψυκτικού. Κάθε μέρα, ζυμώνουμε για αποκλειστικά δική σας Pizza, αμέσως μόλις μας δώσετε την παραγγελία σας. Απολαύστε τη Bocada Pizza!

O BARTENDER TOY BOCADO

Για τους λάτρεις της αυθεντικής «μπάρας», ο bartender μας Βλάσσης Ζωγόπουλος βρίσκεται στη διάθεσή σας, με 30 χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό του, αλλά και την απαράμιλλη γνώση στο φιλικό, ποιοτικό και απαιτητικό bartending, στην τέχνη του σωστού ποτού και του κάθε κλασικού ή πρωτότυπου cocktail. Το Bocado Bar είναι ανοιχτό!